ESEMÉNYEK

2023.04.28. - 2023.05.01.

Az újszegedi ligetben NÉGY napon át koncertek, sztárvendégek, vendéglátósok, vidámpark, valamint családi- és gyermekprogramok várják a kilátogatókat. Fellép többek között Solyom Berni, az Irigy Hónaljmirigy és fergeteges reggae bulival érkezik…

Continue reading

HÍREK

A téli nyitvatartási rend március 31-ig van érvényben, mely szerint minden nap 5:00-15:00 óráig tartunk nyitva. Április 1-től október 31-ig 04:00 és 17:00 között lesz nyitva a Mars téri paic.

Hatalmas választékkal és meghosszabbított nyitvatartással várjuk vásárlóinkat.

Szegedi Városkép

Szeged a napfény városa – és a fesztiváloké.

Az állandó pezsgésről egész évben a Szegedi Városkép és Piac Kft. gondoskodik. Télen-nyáron, tavasszal és ősszel egyaránt színes programokkal tartjuk mozgásban a várost: borfesztivál, hídivásár, Szeged Napja Ünnepségsorozat, Államalapítás ünnepe, Bor tér, búcsúk, Karácsonyi Ünnepi Hetek és még sorolhatnánk. Nem hagyjuk unatkozni a szegedieket. Gasztronómiai különlegességek, zenés programok, hagyományőrző (és –teremtő) rendezvények, ünnepi események – mindenki megtalálja a hozzá közel álló szórakozási lehetőséget. Az összes rendezvényünk legfőbb jellegzetessége a fergeteges hangulat, amit a szegediek garantálnak.

A Mars téri piac: „Szeged éléskamrája”

Szeged az ország legszerethetőbb városa, gyönyörű belvárosa és romantikus Tisza partja az év minden szakában turisták százezreit csábítja el. Szeged szépségéhez hűen a Mars téri piac gyönyörű épületeivel és a leírhatatlan hangulatával nem csak a szegedi polgárok, de a turisták kedvenc közösségi tere is lett. Piacra járni Szegeden jó! A hét minden napján már hajnali négykor kinyitjuk a kapukat, és elképesztő illatok és ízek kavalkádjával várunk Téged! Nálunk mindig történik valami: az adott évszak népi szokásainak megfelelő rendezvényeink miatt is egyre nagyobb számban látogatnak hozzánk a kisgyermekes családok, az elképesztően széles választék frissessége miatt az egyetemisták és a fiatal felnőttek bevásárlói célállomása is mi vagyunk! Büszkék vagyunk rá, hogy Szegeden piacra járni menő dolog! A hipermarketek helyett válaszd Te is Dél-Magyarország leggyönyörűbb piacát, ahol a mindig friss alapanyagok mellett minden háztartási terméket is megtalálsz! A kistermelőktől vásárolj friss zöldséget, gyümölcsöt, húst, halat, és élj egészségesen! Ezen kívül pedig leírhatatlan az a hangulat, ami nálunk van: kedves mosolygós árusok, kellemes környezet, fenséges illatok…gyere tapasztald meg Te is a hét minden napján!

Állandó nyitva tartás

Hétfőtől péntekig: 04:00-18:00 óráig
Szombat-vasárnap: 04:00-15:00 óráig

Gombavizsgálati időpontok

szerda
péntek
szombat
05-12 óráig

 Telefon:
+36 20 458 1326

A gombaárusítás szabályai


 

Fel