Események betöltése
  • Ez az esemény elmúlt.

Civil Piac – kilencedik alkalommal a Mars téren

2023. szeptember 23. - 2023. szeptember 23.

Szeptember 23-án, szombaton 9 órától kerül megrendezésre a IX. Civil Piac a Mars téren. A Talentum Alapítvány és a Szegedi Városkép és Piac Kft. által szervezett eseményen szegedi civil szervezetek munkájába nyerhetnek betekintést a kilátogatók.

A Civil Piacot azért hívta életre a Talentum Alapítvány, hogy láthatóvá tegye a városban működő civil szervezeteket és nonprofit intézményeket az itt lakók számára. A kitelepülő szervezetek interaktív módon mutatják be, mivel foglalkoznak mindennapi tevékenységeik során, és így hozzák közelebb a nonprofit szférát a város embereihez. A kilátogatók nem csak játszhatnak és kérdezhetnek a szervezetek standjainál, hanem összegyűjthetnek kilenc pecsétet útlevelükbe, amit aztán ajándékra válthatnak be.

A civil forgatagot a megszokott műsorok színesítik, táncos és sportbemutatókkal készülnek a szervezők.A fellépők között lesz a SZEGED Linedance Klub, a Kozmosz Egyesület Akrobatikus Rock&Roll, a Horizont Rehabilitációs Közhasznú Alapítvány és a Osu-no Seishin Harcművész Sportegyesület.

Várunk minden érdeklődőt, aki a szombati piaci látogatása alatt a zöldségek, gyümölcsök mellé élményeket és információkat is pakolna a kosarába a szegedi civil szervezetekről.

Részletek

Dátum: 2023-09-23
Időpont:
09:00 - 13:00

Szervezők

Szegedi Városkép és Piac
Talentum Alapítvány

Helyszín

Mars téri piac
Mars tér
Szeged, Csongrad 6722 Magyarország
+ Google Térkép
Fel