„AZ ÉN ZÖLD VÁROSOM” FOTÓPÁLYÁZAT

„Az én zöld városom” fotópályázat SZMJV Önkormányzata és a Szegedi Városkép és Piac Kft. szervezésében került meghirdetésre.

„A Zöld város kialakítása a szegedi Belvárosban” című projekt keretén belül európai uniós és önkormányzati forrásból megvalósult beruházás során új zöldterületek jöttek létre, a már meglévők pedig megújultak. Megszépült a Stefánia, a Móra park és a Roosevelt tér. A fotópályázat kiírásával célunk volt a környezettudatosság és integrált szemlélet erősítése a lakosság körében. Szeged város közterületeinek környezettudatos megújulásáról, a megszépült parkokról, terekről készült pályamunkák érkeztek.

Előre egyeztetett szempontrendszer alapján a 4 tagú zsűri 103 beérkezett fotót értékelt és kiválasztotta a legjobb 10 fotót, valamint azon belül meghatározta az 1., 2., és 3. helyezettet.

A zsűri által kiválasztott legjobb 10 pályázó a beküldött fotójáról készült puzzle-t nyer. A 3. helyezett ezenkívül 15 000 Ft, a 2. 30 000 Ft, az 1. pedig 50 000 Ft jutalomban részesül.

Zsűritagok: Dusha Béla fotóművész a zsűri elnöke, Tari Róbert fotóriporter, Papdi Balázs fotográfus, Mocsári Bence paratriatlonista.

A nyerteseknek gratulálunk!

A nyeremények átvehetők az alábbi helyen és időben:
Szegedi Városkép és Piac Kft. 6722 Szeged, Mars tér M pavilon
Hétfőtől- csütörtökig: 8.00-16.00 Pénteken: 8.00-14.00
A pályamunkák beküldőinek köszönjük a színvonalas alkotásokat, a pályázaton való részvételt!

A díjazottak és alkotásaik:

I. helyezett: Sütő Máté – Sugarak
II. helyezett: Bella Márton – Suhanó liget
III. helyezett: Váraljai Tamás – Liget


További díjazottaink:

Judik Alex: A forgó játékon túl.
Csákány Lóránt: Idill
Faragó Imre: Napindító futás
Balázs Bence: Mozgó liget
Szabó Tamás: Móra park
Szöllősi Attila: Roosevelt tér
Hegedűs András: Hajnali fények